ANGEL Petrol

Benzinkút

Az ANGEL Petrol benzinkút több, mint egy átlagos töltőállomás. A kamiontankoló álláson egyszerre öt, míg személyautók számára kialakított szigeten egyszerre nyolc gépjármű tud osztrák minőségű üzemanyagokból tankolni.

Gázüzemű autók kétoldalas LPG tankolópont áll rendelkezésükre. Az ügyfeleket további szolgáltatásokkal is várják úgy, mint palackos gázértékesítés, autópálya-matricavásárlás, útdíjegyenleg és mobil telefon feltöltés.

Shop

Természetesen az Angel Petrolról sem hiányozhat a Shop, ahol a termékek széles minőségi kínálatából választhatnak a vendégek az élelmiszerek és frissítők vásárlási lehetősége mellett. Az Angel SHOP 300 négyzetméteren kínál pihenési és feltöltődési lehetőséget a hosszú útról betérőknek, akár egy kávét meginni vágyóknak.

Étterem

Látványpékség, helyben készített friss szendvicsek, helyben sült grill csirke és az ANGEL Petrol konyhájában készült meleg ételek várják a betérő vendégeket a 60 fős étteremben. Reggel 6 órától meleg reggeli, míg délelőtt 11 és délután 3 óra között naponta megújuló ebédkínálatunk várja a hosszú út során megéhező vezetőket. A változatos ízeket kedvelők minden nap két fajta leves, főétel és tésztaféléből válogathatnak. 

Éttermünkben hidegtál rendelés is lehetséges, bővebb információ:

+36 46 887 878 vagy angelpetrol@angelpetrol.hu

Lottózó

Lottózóval bővítette szolgáltatásait az Angel Petrol benzinkút, ahol  a Szerencsejáték Zrt. által szervezett szerencsejátékok teljes kínálata elérhető. Az éttermi részben kialakított pultnál az Ötöslottó, a Hatoslottó vagy a Skandináv lottó mellett vásárolható Tippmix, Góltotó, Eurojackpot, Luxor, Putto, Joker, Kenó és Totó is.

A lottózó nyitva tartása:
Hétfő-Szombat: 6:00-20:30
Vasárnap és ünnepnap: 8:00-20:00

ANGEL Petrol kedvezménykártyák

Mi minden vásárlónkat megbecsüljük, és szeretnénk, ha elégedett ügyfélként minél többször járna vissza hozzánk. Az ANGEL Petrol négy különböző kedvezménykártyával várja a vendégeket.

A Szikszói járás lakosai számára külön lakossági tankolókártyát igényelhetnek, amivel az üzemanyagot a mindenkori árnál olcsóbban fogja megkapni. A helyi gazdálkodókat pedig a nagyobb mennyiségű üzemanyag vásárlás esetén egyedi kedvezmény rendszer  várja. A cégeknek külön tankoló kártyarendszer került kialakításra, mely igénybe vehető és elérhető minden cég számára.

Üzemanyagok

Kapcsolat

ANGEL Petrol nyitva tartás:

minden nap 0-24

 

Elérhetőségek:

ANGEL Station mosó és szerviz: +36 46/88-7877

ANGEL Petrol benzinkút: +36 46/88-7878

Email: angelstation@angelstation.hu

angelpetrol@angelpetrol.hu

 

Cím:

3800 Szikszó Avalon utca 4.