Hűség program

Hűség program

Díjazzuk, ha HŰSÉGES hozzánk!

Mi minden vásárlónkat megbecsüljük, és szeretnénk, ha elégedett ügyfélként minél többször járna vissza hozzánk. Azért, hogy mindig többet tudjunk nyújtani, kidolgoztuk az Angel Petrol Hűség Programunkat.

Legyen Önnek is Angel Petrol Hűség kártyája és váltsa be értékes ajándékokra a vásárlásai után kapott pontokat! Lapozza végig katalógusunkat és tájékozódjon az angyali pontokért választható termékekről, szolgáltatásokról! Ne csak tankoljon, gyűjtsön értékes pontokat is!

A töltőállomás pénztáros kollégájától kérjen regisztrációs lapot, töltse ki a valóságnak megfelelő adataival, az egyedi regisztrációs számmal ellátott kártyáját pedig perceken belül kézbe is veheti!

Ön az ANGEL PETROL Hűség Program résztvevőjeként a Hűség kártyájával azonnal elkezdheti az üzemanyag és shop vásárlások után járó kedvezménypontok gyűjtését, melyet a katalógusban szereplő ajándékokra válthat be, vagy levásárolhatja az Angel Petrol shopjában, illetve a miskolctapolcai Avalon Park családi szórakoztató élménycentrum különböző szolgáltatásait is igénybe veheti velük.

A részletekért kérjük, tekintse meg aktuális Pontgyűjtő katalógusunkat!

TANKOLÁS

1 liter normál üzemanyag = 1 pont

1 liter prémium üzemanyag = 2 pont

Gyűjtsön pontokat üzemanyagok tankolásával!

 

 

ANGEL SHOP VÁSÁRLÁS

100 HUF = 1 pont

Működési szabályzat

Adatkezelési tájékoztató

Kapcsolat

ANGEL Petrol nyitva tartás:

minden nap 0-24

Elérhetőségek:

ANGEL Station mosó és szerviz: +36 46/88-7877

ANGEL Petrol benzinkút: +36 46/88-7878

Email: angelstation@angelstation.hu

angelpetrol@angelpetrol.hu

Cím:

3800 Szikszó Hrsz. 026/12