Szolgáltatások

Szolgáltatások

Kamerás futóműállítás legkorszerűbb Hunter gépekkel

A futóműállítás az igénybevett alkatrészek ellenőrzéséből és a kerékgeometria megfelelő gyári értékre való beállításáról gondoskodik. A futómű ellenőrzés során megállapítható az alkatrészek állapota (gömbfejek, szilentek, csapágyak), majd szükség szerinti cseréje után végezhető el a futóműállítás. A kamerás futóműállítás lehetővé teszi a mai legkorszerűbb futóművek még pontosabb beállítását az ezt megelőző mechanikus mérésmódot használó futóműállítókkal szemben. A mérés befejeztével a beállított értékeket jegyzőkönyv formában dokumentáljuk.

Személygépjármű kategóriába tartozó kereket 26″-ig történő gumiszerelése, kerékkiegyensúlyozás, kerék tisztítás

Amennyiben a centrírozás nincs megfelelően elvégezve, a járműben nem kívánatos remegések ébrednek, amely befolyásolhatja a komfort érzetet és a menet stabilitását. Az autó felfüggesztése felesleges igénybevételnek van kitéve és az abroncsok szabálytalanul, idő előtt fognak elkopni. Keresse fel  az Angel Station szervizünket, ahol angyali érintéssel, pokoli ügyességgel kínálunk Önöknek megoldást a legkorszerűbb, pl. Hunter terhelőgörgős gépekkel, melyekkel ovalitás, felniütés, gumitömörség és vibrációs méréseket végzünk. Erről vibrációs jegyzőkönyv készül. Megadjuk a kicentrírozott kerekek legoptimálisabb felszerelési helyét, amely alapján megadható a jármű egyenestől való jelenlegi állapotban való elhúzása. Ezzel az információval a futóművet a legoptimálisabb gyári értékre állítjuk be.

A gumiabroncsokon előforduló defektek javítását is vállaljuk a maximális biztonsági előírások, határok betartásával.

Gumihotel

A téligumi és nyárigumi cserék után sokszor okoz problémát az ideiglenesen használaton kívüli kerekek a köztes időszakokban való tárolása. Sokan nem rendelkeznek a használaton kívüli kerekek, gumik tárolására alkalmas megoldással, erre kínáljuk a gumihotel szolgáltatásunkat. A szolgáltatás tartalmazza a fedett, száraz körülmények közötti tárolást, igény szerint tisztítást, mindezt egy tűz- és lopáskár elleni biztosítással rendelkező hotelben kínáljuk. A gumi végső kezelése egy speciális mosószeres, környezetkímélő kerékmosással és tisztítás után gumiápolóval történik. Ezeken a szolgáltatásokon felül a téligumi vagy nyárigumi csere után egy teljes körű állapotfelmérést is végzünk, amely során ellenőrizzük a gumik profilmélységét, valamint megvizsgáljuk a sérüléseket.

Mobil gumiszerelés

Az Angel Station mobil gumiszervizt azoknak ajánljuk, akik a speciálisan kialakult helyzetekre a helyszínen keresnek megoldást:

  • mozgásképtelenné vált jármű
  • speciális telepeken lévő jármű (építkezéseken munkagépek, mezőgazdasági járművek)
  • költséghatékony megoldások figyelembevétele

vagy a kényelmüket kiszolgálva rendelik meg szolgáltatásunkat:

  • munkahelyen munkaidőben helyszínen kerékcsere
  • nyitvatartási időn kívüli kerékcsere

Mobil gumiszerviz járművünk modern kerékszerelő és centrírozó gépekkel van felszerelve, így azonos minőségben dolgozunk, mint egy gumiszerviz.

Számítógépes diagnosztikai vizsgálatok, gépjármű villamossági hibamegállapítások, javítások 

Az Angel Station szervizállomásunkon gyári és márkafüggetlen diagnosztikai berendezésekkel tárjuk fel a hibát és egyeztetünk a javítási alternatívákról, ezt követően vállaljuk el a járművek esetlegesen meghibásodott például motorvezérlőegység, ABS egység, klímarendszerek és CAN információs rendszerek javítását. Ezek lehetnek gyári, illetve független költség-optimalizált megoldások is.

Ugyanezt a diagnosztikát végezzük el a 3,5 tonna feletti haszongépjárművek esetén a diagnosztikai műszerek és a gyárak által megadott lehetőségek szerint.

Autóbuszok esetében márkafüggetlen diagnosztikai berendezéseinkkel tárjuk fel az esetleges hibákat, mindezt úgy, hogy figyelembe vesszük a biztonsági és a törvényi előírásokat.

Gumi viszonteladás

A személy– és tehergépjármű tulajdonosok gumi igényeit nagyméretű raktárkészletünkből biztosítjuk, a mezőgazdasági gépjárművek gumirendelését pedig 24 órán belül teljesíti az Angel Station.

Felniértékesítés

Az Angel Station raktárkészlete különböző típusú gépjárművekre biztosít széles felni választékot. Vásárlás esetén lehetőség van a házhozszállítási szolgáltatásunk igénybevételére is.

Műszaki vizsga és eredetiség vizsgálat

Műszaki vizsgabázisunkon minden típusú jármű eredetvizsgálatát és műszaki vizsgáztatását kedvezményes áron vállaljuk. (motorkerékpár, személygépkocsi, kis- és nagy tehergépkocsi, autóbusz, nemzetközi ADR-es kamionok, utánfutók, lassú járművek, mezőgazdasági vontatók ..stb.)
Ügyfeleink kulturált, klimatizált körülmények között várhatják meg járműveik eredet vizsgálatát és műszaki vizsgáztatását. Törzs ügyfeleink részére egyedi kedvezményeket biztosítunk.

Elindult a DVTK szurkolói táborának kedvezményes műszaki vizsgáztatási akciója!
Elhivatottak vagyunk támogatni a „MI CSAPATUNK” lelkes szurkolóközönségét, akik minden meccsen megmutatják, hogy számukra nincs más csak a DIÓSGYŐR! Minden DVTK szurkoló a labdarúgó mérkőzésekre megváltott jegyét vagy bérletét őrizze meg, és a Szikszón, a HELL gyárával szemben lévő Angel Station Szerviz komplexumban működő műszaki vizsgabázisunkon adja le vagy mutassa be! Ezek a jegyek és bérletek nálunk 10% árengedményt, szakszerű, pontos és kiemelkedő színvonalú gépjármű műszaki vizsgáztatási szolgáltatás érnek ÖNÖKNEK.
Kimagasló szintű szolgáltatásunkkal állunk a lelkes DVTK szurkolótáborának a rendelkezésére.
Találkozzunk az Angel Station Szerviz komplexumban működő vizsgabázisunkon és DOBBANJON EGYÜTT A SZÍVÜNK! Mert nincs más csak a DIÓSGYŐR.

Elérhetőségeink:
Adminisztrátor: 06-20/291-70-10
Műszaki vizsgabiztos: 06-20/398-61-79