Szerviz

Angel Station szerviz

SZERVIZ

Az Angel Stationnél minden járművel kapcsolatos szolgáltatást egy helyen megtalál. Magas szintű professzionalitás és elkötelezettség jellemzi szakembereink munkáját. Széleskörű szakszerviz szolgáltatással várjuk a hozzánk érkezőket. Kiemelt célkitűzésünk, hogy szervizszolgáltatásainkat magas színvonalon biztosítsuk partnereink számára.

Jelenlegi akcióink keretén belül ingyenes gépjármű átvizsgálással és IVECO kedvezményekkel várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket! Az Angel Station szervizkomplexumban díjmentesen ellenőrizzük gépjárműjének állapotát, mely a futómű teljes körű átvizsgálását is magában foglalja, továbbá 15%-os kedvezményt biztosítunk minden IVECO gyári alkatrészre, a munkadíjból pedig 10% kedvezményt nyújtunk.

Jöjjön el hozzánk, ismerje meg a legmodernebb, európai színvonalú technológiával felszerelt szervizünket és vegye igénybe akcióinkat, melyek visszavonásig érvényesek!

Kérdés/bejelentkezés esetén állunk szíves rendelkezésére az angelstation@angelstation.hu vagy a +36 46/88-7877 telefonszámon.

IVECO teljeskörű márkaszerviz

Az IVECO  márkaszervizünkben a gyártó által forgalmazott járművek diagnosztizálásával és a gyári technológia szerinti javításával foglalkozunk. 

Szervizünk a gyár által kiadott legújabb IVECO diagnosztikai és szervizberendezésekkel van felszerelve, ahol garanciális és garancia időn túli javításokat is elvégezzük. A diagnosztikai vizsgálatokon felül gépjármű vizsgáztatást, gumiszerelést, futóműállítást, klíma töltést is végzünk. A szervizben kollégáink IVECO gyári előírások alapján és folyamatos képzéseket követően biztosítják a gyors és pontos javítást. Szervizünkben elérhető az IVECO által forgalmazott teljes alkatrész kínálat.

IVECO Szerviz 24 rendszeren keresztül végezzük a 24 órás szolgáltatásunkat, melyre a következő telefonszámon jelentkezhetnek be: + 36 1 439 0102.

FÜGGETLEN SZERVIZ

Az Angel Station szervizében dolgozunk az országban elsőként a Hunter technikai eszközök legszélesebb és legújabb palettájával, például Hunter Revolution szerelővas nélküli kerékszerelő gép, amely érintésmentesen cseréli le a kerekekről a gumiabroncsot. A kerék centrírozást pedig a Hunter Roadforce gépével végezzük, ahol egy henger a kerékre kifejtett nyomásával imitálja az úton futást, ezzel érve el a tökéletes kiegyensúlyozást. Kamerás futóműállítóval állítjuk be a futóműveket, hogy a legoptimálisabb gyári értékekre állítsuk be azokat. Ugyanezt a futómű-beállítást 3,5 tonna felett több tengely esetén is a legmodernebb eszközökkel végezzük el.

A köztudatban 3,5 tonna feletti járművek kerekeit nem kell centírozni, ezzel ellentétben szervizünk ezt is a legmodernebb gépekkel végezi el úgy, hogy terhelés imitálással egyenlítjük ki a nem kívánt rezgések mértékét. Dupla kerekek esetén átmérőméréssel párosítjuk az egy tengelyen lévő kerekeket és ezt figyelembe vesszük a jármű tengelyére történő felszerelésekor.

A szerelési munkák során csúcskategóriájú Facom kézi és speciális szerszámokat használunk a pontos és sérülésmentes munkavégzéshez.

Független szervizként várjuk a személy-, kisteher-, teherjárművek, busz kategóriákon felüli ügyfeleink megkeresését is.

Alkatrészek

Alkatrészek

Az Angel Station szervizében dolgozó kollégák felmérik az ügyfelek igényeit, különböző ajánlatot adnak, majd ezt követően rendelhetik meg nálunk a szükséges megfelelő minőségű gyári és utángyártott alkatrészeket. Egyedi megrendelés esetén házhozszállítást is vállalunk.