Skip links

Angel Station –  Rólunk

Az Angel Station hazánkban egyedülálló komplexum, ahol a személy és teherjárművekkel kapcsolatos szolgáltatások egy helyen érhetők el. A vállalat 2016-ban nyitotta meg kapuit Szikszón, tevékenységeinek fókuszában az ügyfelek igényeinek maximális kielégítése áll.

A folyamatosan bővülő vállalat kiemelkedését alátámasztják a kimagasló minőségű szolgáltatások, mint a személy és tehergépjármú szerviz, mosó és a nemzetközi minta alapján tervezett kamion pihenőhely. Emellett, itt található az Avalon Motors hivatalos BMW, Mini illetve Iveco márkaszervizként működő vállalat, továbbá az Avalon Fleet mely teljes körű flottakezelést biztosít cégek és magánszemélyek számára. Fontos szegmens az Angel Petrol Benzinkút és Bisztro.

AVALON MOTORS

BMW Márkaszervíz

AVALON FLEET

FLOTTAKEZELÉS

ANGEL PETROL

Benzinkút és étterem

Angel Station

Elhivatottság. Precizitás. Lojalitás.

Céljaink és értékeink

Alapvető célunk hozzájárulni az ügyfelek mindennapi életének kényelméhez és levenni vállukról autóikkal kapcsolatos terheket.

Innovatív technológiánk és szakképzett kollégáink biztosítják a gördülékeny munkavégzést és lehetővé teszik, hogy ügyfeleink gondtalanul és a lehető leghamarabb visszatérjenek hétköznapjaikhoz.

Büszkék vagyunk szakképzett, nyitott hozzáállású és családias hangulatú vállalati kultúránkra. Hisszük, hogy sikerességünk titka az autók iránti lelkesedésünk, célunk a hosszútávú és bizalmi kapcsolat kialakítása partnereinkkel, beszállítóinkkal és nem utolsó sorban ügyfeleinkkel.

Angel Station – Szikszó

Nézd meg a videónkat!