Mosó

Szolgáltatások

Kamion-, busz- háromkefés és személyautó érintésmentes mosó egy helyen!

Magyarországon egyedül nálunk veheti igénybe az Aquarama SHP Stargate érintésmentes mosást, mely megóvja gépjárművének fényezését. Ozmózisos víz használatának köszönhetően cseppmentes száradást biztosít, így a víz az autóján nem hagy foltot. Kamion és buszmosónkban a legkorszerűbb 3 kefés mosóportállal tisztítjuk meg járművének minden oldalát. Minden járműkategóriában igénybe veheti  kozmetikai szolgáltatásainkat is, mellyel újjá tudjuk varázsolni járműve belső terét.

Mosás

Mosás

Az ANGEL STATION különlegessége a személyautó- mosóban elhelyezett érintésmentes Aquarama típusú gép, ami kizárólag magas nyomáson tisztítja a gépjárműveket.

Az ügyfelek kérésére a hagyományos kézimosást is elvégezzük.

A személyautó-mosó helyiség mellett autókozmetikázást is – a kárpittisztítástól a bőrápoláson keresztül a sima belső takarításig – elvégezzük.

A buszoknak és a kamionoknak külön kialakítottunk egy részleget, ahova egy Washtec típusú 3 kefés gépet helyeztünk el. Számukra is biztosított a kozmetikai szolgáltatás, de a tankok és a kerekek savazására is van lehetőség.

Személygépkocsi kozmetika

Autókozmetika

A személyautómosó helyiség mellett autókozmetikázást is – a kárpittisztítástól a bőrápoláson keresztül a sima belső takarításig – végrehajtjuk.

Az Angel Station autókozmetika szolgáltatását a magas színvonal érdekében kiváló minőségű autóápolási és autókozmetikai termékekkel végzik a munkatársak. A teljes körű belső és külső kezelést követően a járművek hologram mentesen távoznak, gyári minőségű fénnyel.

3 kefés kamion- és buszmosó

Kamion- és buszmosó

Kamion- és buszmosóban a garantáltan megbízható német minőségű 3 kefés Washtec típusú gép tisztítja meg járművének minden oldalát. A kamionok és buszok számára is biztosított a kozmetikai szolgáltatás, de a tankok és a kerekek savazására is lehetőség van.

Kamion kozmetika

Kamionkozmetika

A külső kozmetikai kezelések tartalmazzák a felület előkészítését, gépi polírozását és végül gépi viaszolást (keményviasz). A belső kozmetikai szolgáltatások a jármű belső felületeinek vegyszeres tisztítását, műanyag részek zsírosodásból származó szennyeződések eltávolítását és a  szövetelemek kárpittisztítást foglalja magában, mely kiterjed a tetőkárpitra, üléskárpitokra, ajtókárpitokra, alsó és kivehető szőnyegek gumi és szövet részeinek valamint a csomagtartó tisztítására.

Árak

Típus ÁR
Személyautó kézi mosó 1 590 Ft – 3 190 Ft
Érintésmentes mosás 1590- 3 690 Ft
Személygépjármű belső takarítás 1 690 Ft
Személygépjármű nagy kárpittisztítás 13 900 Ft
Kamionmosás 9 000 Ft
Kamion belső takarítás 3 500 Ft